Schrijf zelf een beoordeling

H. - Haarlem 28-11-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Dit bedrijf heeft ons uitstekend en adequaat geholpen. Vriendelijk en goede uitleg. Echt vakmanschap

Ervaring met: Onderhoud

Totaal oordeel 10
Professionaliteit 10
Communicatie 9
Prijs-/kwaliteitsverhouding 9
Vakmanschap 10
9.6
M - Hoofddorp 18-11-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Na een hele slechte ervaring met een bedrijf, en veel te hoge rekening, gebeld met Honcoop voor offerte voor onze put, put is kosteloos gekit en dicht gemetseld! Echt top! Heel blij! Volgende keer meteen Honcoop bellen dus!

Ervaring met: Rioolreiniging

Totaal oordeel 10
Professionaliteit 10
Communicatie 10
Prijs-/kwaliteitsverhouding 10
Vakmanschap 10
10
Ruscha - Amstelveen 02-11-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Goed werk, prettige mensen, rolgordijn vergoed dat door het plaatsen van voorzetwanden niet meer paste. Waar vind je dat nog?

Ervaring met: Renovatie

Totaal oordeel 9
Professionaliteit 9
Communicatie 9
Prijs-/kwaliteitsverhouding 9
Vakmanschap 9
9
Cora en Pieter - Nieuw vennep 29-09-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Tranen over me wangen want het zat deze week echt niet mee. Me baan .Stofzuiger ontploft en vanmorgen toen we aan doudchen waren stond de gang en huiskamer blank .gebeld met honcoop en met nog geen uurtje was het opgelost .want een kanjer van een man Frank een top vent .ik moest zo huilen gewoon onze week niet .zo lieve medewerker nog nooit mee gemaakt. Ik raad Honcoop op zeker aan prijs weten we nog niet. Dus dasr komen we op terugMaar nog maals de service fantastich dikke dikke 10

Ervaring met: Rioolreiniging

Totaal oordeel 10
Professionaliteit 10
Communicatie 10
Prijs-/kwaliteitsverhouding 1
Vakmanschap 10
8.2
S. - Heemskerk 17-06-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Goede informatie vooraf: geduldig en informatief, zonder directe afspraken. Later daarom alsnog concrete afspraken gemaakt: weer prima en vlot geregeld. Moest wel even checken of de afspraak klopte, er leek even een misverstand in de planning, maar het werd prima opgelost. Werk werd vlot en prima uitgevoerd, deskundig en vriendelijke werknemers lieten alles ook keurig achter. Rekening lag net iets boven de indicatie, maar acceptabel verschil. Ik ben nog steeds erg blij met het resultaat en de behandeling van mijn opdracht.

Ervaring met: Verbouwing

Totaal oordeel 9
Professionaliteit 9
Communicatie 10
Prijs-/kwaliteitsverhouding 8
Vakmanschap 10
9.2
M - Nieuw Vennep 09-06-2017

Aanbeveling: nee

Ervaring: Al weken geleden zou er een offerte komen maar niks vernomen ... blijkbaar te druk!? Ook na contact weer niks vernomen, laat maar we zoeken wel iemand anders

Ervaring met: Onderhoud

Totaal oordeel 1
Professionaliteit 1
Communicatie 1
1
Erik - Heemstede 13-04-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Wat een service. Ik had een serieus acuut lekkageprobleem. Ondanks druk werkschema is de monteur toch snel langs kunnen komen en heeft het probleem - met een glimlach - verholpen. Top en de firma Honcoop is een absolute aanrader!

Ervaring met: Rioolreiniging

Totaal oordeel 10
Professionaliteit 10
Communicatie 10
Prijs-/kwaliteitsverhouding 10
Vakmanschap 10
10
Martijn - Hillegom 20-02-2017

Aanbeveling: nee

Ervaring: Weigeren na meerdere telefoontjes gewoon terug te bellen voor garantie werkzaamheden. Totaal geen contact mee mogelijk. Hoogst onproffessionele, onbetrouwbare aannemer.

Ervaring met: Renovatie

Totaal oordeel 1
Professionaliteit 1
Communicatie 1
Prijs-/kwaliteitsverhouding 1
Vakmanschap 1
1
Marcel - Badhoevedorp 16-11-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Supersnelle service en kennis van zaken. Zeer tevreden hoe de firma Honcoop ons probleem heeft opgelost en dat ook geregeld heeft met de gemeente. Klasse !

Ervaring met: Rioolreiniging

Totaal oordeel 10
Professionaliteit 10
Communicatie 10
Prijs-/kwaliteitsverhouding 9
Vakmanschap 10
9.8
Wilfried - Nieuw Vennep 04-10-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Een cijfer 10 haal ik zelfs niet maar ik ben al jaren zeer zeer tevreden over het bedrijf Honcoop en de werknemers. Betrouwbaar, eerlijk en misschien wel het belangrijkste deskundig.

Ervaring met: Onderhoud

Totaal oordeel 9
Professionaliteit 8
Communicatie 9
Prijs-/kwaliteitsverhouding 9
Vakmanschap 9
8.8
Mirjam - Nieuw-Vennep 01-08-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Vandaag voor een tweede afspraak firma P.C. Honcoop over de vloer gehad, eerst een lekkende radiator gerepareerd, nu voor de montage van een terugslagklep onder de douchebak. Geweldig ervaren monteur, meedenkend en oplossingsgericht. Blij mee! Enorm verschil met het verwoestende sloopwerk van de firma Nieberding, die heeft gezorgd voor de lekkende radiator en een bouwput in onze badkamer achterliet. Die firma zal ik echt iedereen ontraden! Dikke pluim voor Honcoop !

Ervaring met: Onderhoud

Totaal oordeel 9
Professionaliteit 10
Communicatie 8
Prijs-/kwaliteitsverhouding 8
Vakmanschap 10
9
Joost - Nieuw Vennep 13-07-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Het werk dat verricht is hebben ze zeer goed uitgevoerd. Echter zoals meerdere keren vermeld door andere personen bij recensies kan de communicatie beter zijn. Je moet er zelf weer achteraan als gemeld wordt dat je terug gebeld wordt. Aan het vakmanschap van de firma Hocoop is niets op te merken.

Ervaring met: Renovatie

Totaal oordeel 9
Professionaliteit 8
Communicatie 6
Prijs-/kwaliteitsverhouding 8
Vakmanschap 8
7.8
Alex - Nieuw-vennep 05-06-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle uitvoering, ben dus tevreden over de gedane werkzaamheden.

Ervaring met: Onderhoud

Totaal oordeel 8
Professionaliteit 8
Communicatie 7
Prijs-/kwaliteitsverhouding 7
Vakmanschap 8
7.6
John - Lisse 10-05-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Daar een ander rioolbedrijf het na maanden niet voor elkaar kreeg om de rioolproblemen bij ons in huis op te lossen is vervolgens P.C. Honcoop & Zn. ingeschakeld, deze hebben de problemen wel vakkundig kunnen oplossen. We zijn dus zeer tevreden over het geleverde werk.

Ervaring met: Rioolreiniging

Totaal oordeel 9
Professionaliteit 9
Communicatie 9
Vakmanschap 9
9
Rogier - Nieuw-Vennep 13-04-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Gewoon betrouwbaar, eerlijk en goed!

Ervaring met: Rioolreiniging

Totaal oordeel 10
Professionaliteit 10
Communicatie 10
Prijs-/kwaliteitsverhouding 10
Vakmanschap 10
10
11-04-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Heb goede ervaring met Fa. Honcoop

Totaal oordeel 10
Professionaliteit 10
Communicatie 10
Prijs-/kwaliteitsverhouding 10
Vakmanschap 10
10
Jan - Zwanenburg 11-04-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Gaat prima de samenwerking tussen ons . Afspraken worden altijd goed uitgevoerd Moeten doorgaan zo samen Groet Jan

Ervaring met: Onderhoud

Totaal oordeel 9
Professionaliteit 9
Communicatie 9
Prijs-/kwaliteitsverhouding 9
Vakmanschap 9
9
Nico - Woubrugge 11-04-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Een bedrijf met veel vakkennis en goed en uitgebreid materieel. Snelle reactie op riool klussen.

Ervaring met: Rioolreiniging

Totaal oordeel 8
Professionaliteit 8
Communicatie 8
Prijs-/kwaliteitsverhouding 7
Vakmanschap 8
7.8
housing en Transport - Hoofddorp 11-04-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: mail adres aanpassen naar gvanes@eurojob.nl

Ervaring met: Rioolreiniging

Totaal oordeel 9
Professionaliteit 10
Communicatie 10
Prijs-/kwaliteitsverhouding 9
Vakmanschap 10
9.6
Nico - Amsterdam 09-04-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Honcoop is een aannemer welke de zaken goed regelt. Zij voeren bij mij werkzaamheden uit bij diverse klanten en deze zijn tevreden over de communicatie en werkzaamheden.

Ervaring met: Onderhoud

Totaal oordeel 8
Professionaliteit 8
Communicatie 7
Prijs-/kwaliteitsverhouding 7
Vakmanschap 8
7.6
Bert - Lisse 29-03-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Ik heb goede ervaringen met zowel onderhoud/renovatie als rioolreiniging.

Ervaring met: Rioolreiniging

Totaal oordeel 7
Professionaliteit 7
Communicatie 7
Prijs-/kwaliteitsverhouding 7
Vakmanschap 7
7
Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers - Badhoevedorp 29-03-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Communicatie om een afspraak te maken voor onderhoud op onze vuilwaterpomp is een beetje mis gelopen. Dit heeft enige tijd geduurd voordat de afspraak er stond.

Ervaring met: Rioolreiniging

Totaal oordeel 8
Professionaliteit 7
Communicatie 5
Prijs-/kwaliteitsverhouding 7
Vakmanschap 9
7.2
Ruud - Haarlemmermeer 27-03-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: snelle respons

Ervaring met: Rioolreiniging

Totaal oordeel 8
Professionaliteit 8
Communicatie 8
Prijs-/kwaliteitsverhouding 8
Vakmanschap 8
8
Hanita - Abbenes 26-03-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Er bleek een verstopping te zijn in het riool. Prima opgelost goed gecommuniceerd over komst, verwachting etc. Echter achteraf heb ik begrepen dat verstoppingen na de inspectieput bij de gemeente gemeld moeten worden en dat zij het oplossen (gratis). Dit is niet verteld en nu dus kosten die niet nodig waren geweest. Daarnaast mocht bij deze ontstopping het gemeente riool beschadigd zijn geraakt dan zouden jullie ook nog aansprakelijk kunnen worden gesteld werd mij verteld.

Ervaring met: Rioolreiniging

Totaal oordeel 7
Professionaliteit 8
Communicatie 5
Prijs-/kwaliteitsverhouding 5
Vakmanschap 8
6.6
Umberto - Oegstgeest 25-03-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Snelle service, correct en goede vakmensen

Ervaring met: Rioolreiniging

Totaal oordeel 8
Professionaliteit 9
Communicatie 8
Prijs-/kwaliteitsverhouding 8
Vakmanschap 9
8.4
Gerrit - Hoofddorp 25-03-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Snelle service en meedenken over oplossingen, dat heeft Honcoop waargemaakt.

Ervaring met: Rioolreiniging

Totaal oordeel 9
Professionaliteit 9
Communicatie 9
Prijs-/kwaliteitsverhouding 9
Vakmanschap 9
9
Dionne - Sassenheim 22-03-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Beste medewerker/medewerkster van P.C. Honcoop B.V Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Honcoop. Zij zijn op tijd en leveren vakmanschap! Mijn enige puntje van kritiek is de communicatie. Als er beloofd wordt terug te bellen, terug te mailen....om een nieuwe afspraak te maken....dan wacht ik altijd af en neem ik het eerste initiatief weer. Maar dat zal wel komen omdat er zoveel klanten met Honcoop in zee gaan en jullie het erg druk hebben. Positief punt is dat J. Honcoop op de opening verscheen in De Lans. Dat was niet voor een klus, maar pure betrokkenheid werd getoond.

Ervaring met: Onderhoud

Totaal oordeel 7
Professionaliteit 8
Communicatie 5
Vakmanschap 8
7
Kees - Nieuw-Vennep 22-03-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Mijn oordeel is boven het gemiddelde want wij hebben een speciale band Jaap en ik. Groeten van Riet en Kees Lexmond.

Totaal oordeel 8
Professionaliteit 8
Communicatie 9
Prijs-/kwaliteitsverhouding 8
Vakmanschap 8
8.2
Wilfred - Uithoorn 22-03-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: P.C. Honcoop & Zn. B.V. Is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze stralen professionaliteit en kwaliteit uit.

Ervaring met: Renovatie

Totaal oordeel 9
Professionaliteit 9
Communicatie 9
Prijs-/kwaliteitsverhouding 9
Vakmanschap 9
9
André - Lisse 21-03-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Kwaliteit uitgevoerde werkzaamheden worden door henzelf gewaarborgd.

Ervaring met: Verbouwing

Totaal oordeel 9
Professionaliteit 9
Communicatie 9
Prijs-/kwaliteitsverhouding 9
Vakmanschap 10
9.2
Herman - Schiphol 21-03-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Alles is weer netjes uitgevoerd. Alleen wat lang op de plinten moeten wachten.

Ervaring met: Renovatie

Totaal oordeel 8
Professionaliteit 8
Communicatie 8
Prijs-/kwaliteitsverhouding 8
Vakmanschap 8
8
C.J.V. - Badhoevedorp 18-03-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Correct, vakkundig, vriendelik

Ervaring met: Onderhoud

Totaal oordeel 9
Professionaliteit 10
Communicatie 9
Prijs-/kwaliteitsverhouding 8
Vakmanschap 10
9.2
Dirk - Almere 18-03-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Fijn mee te werken met de firma Honcoop ze reageren snel reparaties gebeuren ook snel overleggen als het nodig is nemen ook initiatief als dat nodig i erg fijn om mee te werken

Totaal oordeel 9
Professionaliteit 9
Communicatie 9
Prijs-/kwaliteitsverhouding 9
Vakmanschap 9
9
Ramona - Sittard 18-03-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Prettige samenwerking.

Ervaring met: Rioolreiniging

Totaal oordeel 8
Professionaliteit 9
Communicatie 8
Prijs-/kwaliteitsverhouding 7
Vakmanschap 9
8.2