Bouwbedrijf Hillegom

Snelle & professionele hulp

Spoedklus?

0252 – 62 16 60

Een ervaren bouwbedrijf in Hillegom

Het verbouwen van huidige woningen of bedrijfspanden, of het restaureren van oude gebouwen? In alle gevallen is P.C. Honcoop & Zn. u graag van dienst. Dit bouwbedrijf uit omgeving Hillegom beschikt over meer dan 55 jaar aan ervaring en heeft enkel vakmensen in dienst. Wie voor ons bouwbedrijf kiest is verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende service.

Betrouwbaar en vakkundig

Bouwbedrijf P.C. Honcoop & Zn. levert maatwerk. De woningen of bedrijfspanden die wij verbouwen zijn vaak unieke projecten en worden volledig naar wens uitgevoerd. Daarbij voorzien wij onze klanten altijd van passend advies en zetten we de mogelijkheden voor ze uiteen. Zoekt u iemand die verbouwingen of onderhoud uitvoert? Dan is ons bouwbedrijf uit de omgeving van Hillegom de beste keus. De snelle service, de directe aanpak en de maatwerk oplossingen zorgen ervoor dat u na afloop zeker tevreden bent.

Het bouwbedrijf voor Hillegom en omstreken

Meer weten wat bouwbedrijf P.C. Honcoop & Zn. voor u in Hillegom of omstreken kan betekenen? Informeer vrijblijvend naar onze vele mogelijkheden. Behalve in Hillegom is ons bouwbedrijf ook regelmatig actief in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Lisse. Kortom, wij zijn hét bouwbedrijf voor de hele Haarlemmermeer inclusief aangrenzende dorpen en steden.

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 55 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

Waar kunnen we u mee helpen

AannemerRioolreinigingLoodgieter