Renovatie badkamer

Snelle & professionele hulp

Spoedklus?

0252 – 62 16 60

Renovatie van de badkamer, dat laat je toch doen?

Bent u toe aan het renoveren van de badkamer? P.C. Honcoop & Zn. is u graag van dienst. Na het uitvoerig bespreken van uw wensen, het maken van een kostenraming en een efficiƫnte tijdsplanning, bereiden wij de renovatie van de badkamer voor en voeren deze vakkundig voor u uit. Van tegelwerk tot leidingwerk tot het plaatsen van sanitair. Wij hebben voor iedere klus tijdens de renovatie van uw badkamer de juiste mensen in huis.

Samen naar het beste resultaat

P.C. Honcoop & Zn. is een professioneel aannemingsbedrijf. De renovatie van een badkamer wordt bij ons uitgevoerd door enkel vakkundige medewerkers. Is er toch bijzondere specialistische kennis vereist, dan schakelen wij de hulp in van een gekwalificeerde onderaannemer. Zo bent u verzekerd van een badkamer renovatie die tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd.

Keuken, toilet en badkamer renovaties

Natuurlijk bent u bij ons niet alleen aan het juiste adres voor badkamer renovaties. De medewerkers van ons vakkundige aannemingsbedrijf voeren ook de renovatie van uw keuken of toilet graag voor u uit. Met plezier vernieuwen we plafonds, ramen, deuren, kozijnen, houtwerk en metselwerk voor u.

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 55 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

Waar kunnen we u mee helpen

AannemerRioolreinigingLoodgieter