0252-62 16 60 info@pchoncoop.nl

Aannemer Hoofddorp

Snelle & professionele hulp

Aannemer gezocht in Hoofddorp?

Wanneer u een aannemer zoekt in Hoofddorp of omgeving, bent u aan het juiste adres bij P.C. Honcoop Deze specialist in onderhoud, verbouwing en renovatie is u van dienst bij tal van bouwprojecten. Een verbouwing van de zolder, het renoveren van de keuken of klein servicewerk en spoedeisende reparaties? Voor deze aannemer uit omgeving Hoofddorp is het geen probleem.

Deskundig en ervaren

P.C. Honcoop is de aannemer die beschikt over meer dan 60 jaar aan ervaring en levert vakwerk. Onze klantvriendelijke medewerkers weten van aanpakken en zijn in staat in relatief korte tijd iets moois neer te zetten. Wij toveren uw oude toilet, keuken of badkamer om tot de ruimte van uw dromen. Precies zoals u wenst, precies zoals u van een aannemer verwachten mag. De vele werkzaamheden als aannemer voeren we in Hoofddorp zowel bij particulieren, als bij bedrijven uit. Ook woningcorporaties en vve’s kunnen bij ons aannemersbedrijf terecht.  

Meer informatie over aannemer P.C. Honcoop

Wilt u vanuit Hoofddorp P.C. Honcoop als aannemersbedrijf inschakelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van deskundig advies op maat en zetten de diverse mogelijkheden van ons aannemersbedrijf met plezier voor u uiteen.

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 60 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

    Waar kunnen we u mee helpen

    RioolreinigingLoodgieter