Afvoer verstopt

Snelle & professionele hulp

Afvoer verstopt?

0252 – 62 16 60

Afvoer verstopt? Bel de vakman

Een niet goed werkende afvoer is vervelend. Bovendien kan een afvoer die verstopt is voor stankoverlast of andere problemen zorgen. Dat wilt u natuurlijk niet. Wanneer uw afvoer volledig verstopt is, kunt u het beste een specialist inschakelen. De medewerkers van P.C. Honcoop & Zn. zijn in staat de oorzaak van de verstopping snel te achterhalen. Ook bieden zij al direct een oplossing.

Problemen signaleren, oplossingen bieden

Een afvoer die verstopt is bevat vaak vuil. In enkele gevallen zijn er (te) grote voorwerpen doorgespoeld die er verderop voor zorgen dat de riolering verstopt komt te zitten. In beide gevallen kan P.C. Honcoop & Zn. uitkomst bieden. Wij beschikken over veel ervaring en deskundigheid en zijn in het bezit van compleet ingerichte ontstoppingswagens. Hiermee kunnen we alle verstoppingen te lijf gaan. Of het nu gaat om de wasmachine afvoer die verstopt zit, de douche afvoer of de gootsteen afvoer. Voor ons is geen enkel verstoppingsprobleem te groot.

P.C. Honcoop & Zn. beschikt over meer dan een halve eeuw aan ervaring in bouwkundig onderhoud, rioolreiniging en rioolreparaties. Iedere afvoer blokkade wordt door ons snel en vakkundig opgelost.

Afvoer verstopt? Snel een expert in huis

Heeft u een dringend probleem met de afvoer of een verstopte riolering, dan komt onze nooddienst ook ‘s avonds, ‘s nachts of in het weekend bij u langs. Zij zullen verstoppingsprobleem snel oplossen. Spoedeisende problemen worden wanneer mogelijk dezelfde dag nog aangepakt.

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 55 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

Waar kunnen we u mee helpen

AannemerRioolreinigingLoodgieter