0252-62 16 60 info@pchoncoop.nl

Kruipruimte leegzuigen

Snelle & professionele hulp

Afvoer verstopt?

0252 – 62 16 60

Kruipruimte leegzuigen, een eerste stap

Het zal u maar gebeuren dat de hele kruipruimte volstaat met water. Vaak is er dan sprake geweest van noodweer of zijn er problemen met de riolering. Om het probleem op te lossen, kunt u het best direct een expert inschakelen. P.C. Honcoop & Zn. zal allereerst uw kruipruimte leegzuigen. Vervolgens gaan we op zoek naar de oorzaak. Is het noodweer, dan bieden we oplossingen om problemen voor de volgende keer te voorkomen. Gaat het om een defecte riolering? Dan helpen we u na het leegzuigen van de kruipruimte meteen verder.

Vakkundig en snel een kruipruimte leegzuigen

De kruipruimte leegzuigen en een defecte riolering repareren of vernieuwen, is voor P.C. Honcoop & Zn. alledaagse kost. Wij beschikken over meer dan 60 jaar aan ervaring en onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen. Het leegzuigen wordt uitgevoerd met een moderne zuig-spuitwagen. Binnen korte tijd is de kruipruimte weer helemaal leeg. Vervolgens gaan we aan de slag met uw riolering. We beperken ons echter niet alleen tot kruipruimtes als het om leegzuigen gaat. Ook putten, vetafscheiders, septic tanks, straatkolken en kelders kunnen door ons leeggezogen worden.

Periodieke controle

Bedrijven met een vetafscheiderĀ (horeca, slagerijen e.d.) kunnen periodiek de vetafscheider laten leegzuigen en controleren op een goede werking en conditie. Hiervoor hebben we bij P.C. Honcoop & Zn. speciale abonnementen. Van de uitgevoerde werkzaamheden ontvangt u altijd een bewijs dat u bij een eventuele milieucontrole kunt overleggen.

Of het nu gaat om het leegzuigen van een kruipruimte, putten of een vetafscheider, P.C. Honcoop & Zn. zorgt voor een perfect resultaat.

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 60 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

    Waar kunnen we u mee helpen

    RioolreinigingLoodgieter