Stankoverlast riool

Snelle & professionele hulp

Afvoer verstopt?

0252 – 62 16 60

Stankoverlast uit het riool, opgelost door vakmensen

Komt er een vieze lucht uit uw riool en heeft u geen idee waar de stankoverlast vandaan komt? Dan wordt het tijd om de hulp in te roepen van een expert. Aannemingsbedrijf P.C. Honcoop & Zn. heeft veel ervaring heeft in bouwkundig onderhoud, rioolreparatie en rioolonderhoud. Wanneer er sprake is van stankoverlast vanuit het riool helpen wij u vlot en vakkundig verder.

Rooksignalen geven duidelijkheid

Stankoverlast vanuit de riolering is ontzettend vervelend. Een snelle oplossing is daarom gewenst. Wanneer de oorzaak van de rioolstank visueel niet waarneembaar is, zet P.C. Honcoop & Zn. een rookmachine in. Door rook in de afvoer of riolering te blazen zien we, op de plek waar de rook uit de afvoer komt, waar de riolering defect is. Een kapotte of gescheurde riolering zal gerepareerd of vervangen worden om stankoverlast uit het riool op te lossen.

Stankoverlast uit het riool vakkundig opgelost

P.C. Honcoop & Zn. is een onafhankelijk en professioneel bedrijf met veel ervaring. Wij leveren altijd kwaliteit en streven ernaar de beste service te verlenen. Dankzij korte communicatielijnen en een grote mate van deskundigheid zijn we in staat passende oplossing te bieden. Onder andere voor stankoverlast in het riool, maar ook bij verstoppingen of wanneer riooldetectie noodzakelijk is.

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 55 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

Waar kunnen we u mee helpen

AannemerRioolreinigingLoodgieter