Toilet verstopt

Snelle & professionele hulp

Snel een loodgieter nodig?

0252 – 62 16 60

Toilet verstopt? P.C. Honcoop & Zn.

Is uw toilet verstopt, dan wilt u onmiddellijk hulp. Een toilet dat u niet kunt gebruiken veroorzaakt immers veel overlast. De oorzaak voor een verstopt toilet kan per situatie verschillen.

Belangrijk vinden we het bij P.C. Honcoop & Zn. dat u een snelle service krijgt. Niet alleen als het gaat om het langs sturen van een rioolspecialist, maar ook als het gaat om zijn service. Want goede vakkennis, jarenlange ervaring zorgen voor een directe aanpak. Dit houdt uw kosten laag en beperkt de overlast.

Professionele hulp

P.C. Honcoop & Zn. bezit ruim 55 jaar ervaring in bouwkundig onderhoud, rioolreiniging en –reparaties. Een verstopt toilet vormt dan ook geen uitdaging voor ons. Met compleet ingerichte ontstoppingswagens gaan wij alle soorten verstoppingen te lijf. Vaak volstaat onze ingebouwde hogedrukreiniger of elektrische freesmachine.

Heeft u een dringend probleem met uw riolering of verstopte toilet, dan komt onze nooddienst ook langs in de avond, ‘s nachts of in het weekend. Maakt u op een werkdag melding vóór 12.00 uur dan wordt uw probleem al snel op dezelfde dag nog opgelost.

Verstopt toilet voorkomen

Door tijdig te reageren op opborrelende geluiden in uw woning of leidingen voorkomt u erger bij naderende rioolverstopping. Bel ons dan direct, komen wij bij u langs.

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 55 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

Waar kunnen we u mee helpen

AannemerRioolreinigingLoodgieter