Toilet verstopt

Snelle & professionele hulp

Afvoer verstopt?

0252 – 62 16 60

Toilet verstopt? Schakel de expert in!

Is uw toilet verstopt, dan wilt u onmiddellijk hulp. Een toilet dat u niet kunt gebruiken veroorzaakt immers veel overlast. De oorzaak voor een verstopt toilet kan per situatie verschillen. De experts van P.C. Honcoop & Zn. Zijn in staat gemakkelijk en snel de reden te vinden waarom uw toilet verstopt is. 

Professionele hulp, snelle service

Bij P.C. Honcoop & Zn. vinden we het belangrijk dat u snelle en goede service ontvangt. Wij sturen niet zomaar een rioolspecialist langs bij een toilet dat verstopt zit, maar iemand met verstand van zaken. Goede vakkennis en jarenlange ervaring zorgen namelijk voor een directe aanpak bij het ontstoppen van uw toilet. Hiermee houden we de kosten laag en beperken we de overlast.

P.C. Honcoop & Zn. heeft ruim 55 jaar ervaring in bouwkundig onderhoud, rioolreiniging en rioolreparaties. Een toilet dat verstopt zit, vormt dan ook geen uitdaging voor ons. Met compleet ingerichte ontstoppingswagens gaan wij alle soorten verstoppingen te lijf. Vaak zorgt de inzet van onze ingebouwde hogedrukreiniger of elektrische freesmachine voor het gewenste resultaat.

Toilet verstopt? Snel een oplossing!

Heeft u een dringend probleem met uw riolering of verstopte toilet, dan komt onze nooddienst ook langs in de avond, in de nacht of in het weekend. Zij zullen uw toilet snel ontstoppen. Spoedeisende problemen worden wanneer mogelijk nog dezelfde dag opgelost.

Verstopt toilet voorkomen

Door tijdig te reageren op opborrelende geluiden in uw woning of leidingen voorkomt u erger bij naderende rioolverstopping. Bel ons dan direct, komen wij bij u langs.

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 55 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

Waar kunnen we u mee helpen

AannemerRioolreinigingLoodgieter