Riolering vernieuwen

Snelle & professionele hulp

Afvoer verstopt?

0252 – 62 16 60

Riolering vernieuwen, snel en deskundig

P.C. Honcoop & Zn. werkt dagelijks aan het repareren en vernieuwen van binnenrioleringen, zowel boven- als ondergronds. Onze ervaren monteurs beschikken over veel kennis en zorgen ervoor dat werkzaamheden zo voorspoedig mogelijk verlopen. Tijdens het repareren en vernieuwen van de binnenriolering gaan we de woning binnen via de kruipruimte. De riolering bevindt zich immers onder de woning. Indien nodig leggen we in de kruipruimte tijdelijk een noppenfolie neer ter bescherming van onze rioolmonteurs. Deze wordt nadat we klaar zijn met de riolering vernieuwen weer verwijderd.

Riolering in oudere woningen

In oudere woningtypes is de kruipruimte vaak niet toegankelijk. Om toch de riolering te kunnen vernieuwen of repareren zorgt P.C. Honcoop & Zn. dat de kruipruimte bereikbaar wordt. In de vloeren worden matranden met vloerluiken aangebracht en, waar nodig, worden boringen verricht of sparingen gehakt. Onze onderhoudsmonteurs zorgen er na de werkzaamheden aan de binnenriolering voor dat alles weer netjes wordt afgewerkt. Het repareren of vernieuwen van de riolering gebeurt met zo weinig mogelijk ongemak voor u.

Buitenriolering vernieuwen en repareren

Bij het repareren en vernieuwen van buitenrioleringen wordt het graafwerk met onze minigraver uitgevoerd. Kan dit niet vanwege kabels, leidingen en dergelijke, dan gebeurt het graafwerk handmatig. Na het repareren of wel vernieuwen van de riolering worden de tuin en het straatwerk weer keurig hersteld. Ook buiten zorgen we met onze werkzaamheden voor zo weinig mogelijk overlast.

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 55 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

Waar kunnen we u mee helpen

AannemerRioolreinigingLoodgieter