Camera-inspectie

Snelle & professionele hulp

Snel een loodgieter nodig?

0252 – 62 16 60

Camera-inspectie

Om snel vast te stellen wat de oorzaak van een verstopping is, inspecteren wij afvoeren en rioleringen door middel van camera-inspectie. Dit doen wij met verschillende camerasystemen. Aan boord van onze ontstoppingswagens zijn drie soorten camera’s aanwezig:

  1. Een minicamera. Bij lekkages onder douchebakken, ligbaden en leidingkokers. Door een gaatje van 22 mm te boren, kan de camera naar binnen om de ruimte te inspecteren.
  2. Een kleine camera voor afvoeren van 32 t/m 50 mm
  3. Een grotere camera voor afvoeren van 75 t/m 160 mm

De kleine en grote camera’s zijn duwcamera’s. Door middel van een duwkabel wordt de camera de afvoer of riolering ingeduwd. De camerakop is zelfnivellerend waardoor het beeld op de monitor rechtop blijft. De systemen zijn door de jaren heen zodanig verbeterd dat zelfs de kleinste gebreken zijn waar te nemen.

De grotere rioleringen vanaf Ø200 mm worden geïnspecteerd met een zelfrijdende camera. Een soort van motorwagen gaat het riool in, trekt een kabel met zich mee en wordt op afstand bestuurd. De camera kan zwenken en roteren en vanwege de grote lichtopbrengst kunnen gebreken worden waargenomen.

Van de verrichte inspectie kunt u een inspectieverslag en een USB-stick waar de beelden op zijn vastgelegd ontvangen.

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 55 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

Waar kunnen we u mee helpen

AannemerRioolreinigingLoodgieter