Camera inspectie afvoer

Snelle & professionele hulp

Afvoer verstopt?

0252 – 62 16 60

Camera inspectie afvoer, een grondige oplossing

Soms is er sprake van een verstopping, maar is niet meteen duidelijk waardoor het komt. Om op een dergelijk moment toch snel vast te kunnen stellen wat de oorzaak van de verstopping is, inspecteren wij rioleringen en afvoeren door middel van camera inspectie. Dit doen wij met verschillende camerasystemen die zich aan boord bevinden van onze volledig uitgeruste ontstoppingswagens.

Voor iedere klus de juiste camera

Niet iedere afvoer of riolering heeft dezelfde afmeting, daarom zijn onze ontstoppingswagens uitgerust met drie soorten camera’s:

  • Een minicamera. Te gebruiken bij lekkages onder douchebakken, ligbaden en leidingkokers. Door een gaatje van 22 mm te boren, kan de camera naar binnen om de ruimte te inspecteren.
  • Een kleine camera voor camera inspectie bij afvoeren van 32 t/m 50 mm.
  • Een grotere camera voor camera inspectie bij afvoeren van 75 t/m 160 mm.

De kleine en grote camera’s zijn duwcamera’s. Door middel van een duwkabel wordt de camera de afvoer of riolering ingeduwd. De camerakop is zelf nivellerend. Hierdoor blijft het beeld op de monitor tijdens de camera inspectie van de afvoer of riolering altijd rechtop staan. De systemen zijn door de jaren heen zodanig verbeterd dat we zelfs de kleinste gebreken waar kunnen nemen.

Camera inspectie met groot gereedschap

Rioleringen vanaf Ø200 mm. worden niet gecontroleerd met camera’s in de ontstoppingswagens. Deze riool camera inspectie wordt uitgevoerd met een zelfrijdende camera. Een soort van motorwagen gaat het riool in, trekt een kabel met zich mee en wordt op afstand bestuurd. De camera op de motorwagen kan zwenken en roteren tijdens de camera-inspectie en vanwege de grote lichtopbrengst kunnen gebreken goed worden waargenomen.

Van de verrichte camera inspectie kunt u een inspectieverslag en een USB-stick waar de beelden op zijn vastgelegd ontvangen.

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 55 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

Waar kunnen we u mee helpen

AannemerRioolreinigingLoodgieter