0252-62 16 60 info@pchoncoop.nl

Detectie riolering

Snelle & professionele hulp

Afvoer verstopt?

0252 – 62 16 60

Detectie van rioleringen

Wat als je een verstopping hebt, maar de ingeschakelde professionals niet weten hoe de riolering loopt? Het is dan lastig het verstoppingsprobleem op te lossen. P.C. Honcoop & Zn. maakt in dat geval gebruik van detectieapparatuur. Speciale apparatuur die de ligging van de riolering of de plaats van een put kan opsporen. Met een kleine aanpassing van bestaande machines kan detectie van de riolering snel en eenvoudig plaatsvinden.

Werkwijze

Door een speciale spuitkop met zender op de hogedrukslang van een hogedrukreiniger te monteren, kan detectie van de riolering beginnen. De hogedrukslang wordt het riool ingevoerd en de zender geeft een signaal af aan het detectieapparaat zodra hij de plaats van een riolering, put of dergelijke lokaliseert. Dankzij steeds beter ontwikkelde appratuur en nauwkeurig af te lezen beeldschermen is detectie van de riolering een koud kunstje. Vooral als je over de kennis en ervaring beschikt van P.C. Honcoop & Zn.

Daarom detectie van de riolering

Problemen in de riolering kunnen dankzij riolering detectie gemakkelijker worden opgelost. Als tijdens de detectie blijkt dat er iets aan de hand is, kan een kleine draagbare camera de mogelijke oorzaken nader bekijken. In veel gevallen kunnen problemen opgelost worden zonder onnodig zoek- en graafwerk. P.C. Honcoop & Zn. beschikt over ruim 60 jaar aan ervaring en lost het verstoppingsprobleem snel en voordelig voor u op.

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 60 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

    Waar kunnen we u mee helpen

    RioolreinigingLoodgieter