Ondergelopen kelder

Snelle & professionele hulp

Afvoer verstopt?

0252 – 62 16 60

Problemen met ondergelopen kelders

Door noodweer kunnen delen van uw woning onder water komen te staan en kan er water omhoog borrelen via de afvoeren. Een ondergelopen kelder is iets waar P.C. Honcoop & Zn. regelmatig mee te maken heeft. Niet zo gek omdat de kelder het laagste punt in huis is. Water dat vanaf uw woning niet snel genoeg afgevoerd kan worden, zoekt immers zijn weg via de laagste lozingstoestellen. Gelukkig kunnen we problemen bij een ondergelopen kelder snel oplossen.

Overlast door noodweer

Men spreekt van noodweer als de weersomstandigheden zo extreem zijn dat men er overlast van ondervindt. Noodweer kan grote materiƫle schade veroorzaken. Van ondergelopen kelders en regenwater dat via de keukenafvoer of het toilet de woning binnenkomt tot een borrelend en stinkend binnenriool. Allemaal dingen waar u niet op zit te wachten.

P.C. Honcoop & Zn. biedt, onder andere bij ondergelopen kelders, oplossingen door het plaatsen van bladafscheiders of ontlastputten. Deze afscheiders en putten zijn vervolgens het laagste punt in uw rioolstelsel. Hier zal het water dus makkelijk zijn weg naartoe vinden. Wel dient er dan ook, om opnieuw ondergelopen kelders te voorkomen, een terugslagklep geplaatst te worden.

Vakkundige hulp bij ondergelopen kelders

P.C. Honcoop & Zn. verlost u van uw ondergelopen kelder. Ook zorgen we er met het plaatsen van de putten en afscheiders voor dat u in de toekomst geen overlast meer zult ondervinden van een ondergelopen kelder. Wanneer u kiest voor de kennis en vakmanschap van P.C. Honcoop & Zn. komt dat wel goed.

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 55 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

Waar kunnen we u mee helpen

AannemerRioolreinigingLoodgieter