Riool ontstoppen

Snelle & professionele hulp

Afvoer verstopt?

0252 – 62 16 60

Riool ontstoppen? Dat doen wij voor u

Wanneer u merkt dat het riool niet meer goed doorloopt, is het raadzaam een specialist in te schakelen die het riool kan ontstoppen. P.C. Honcoop & Zn. biedt een snelle service en werkt enkele met deskundige medewerkers. Het riool ontstoppen gebeurt bij ons met verschillende machines, zoals een hogedrukreinigingsinstallatie of elektrische freesmachines. Welke machine we gebruiken bij het ontstoppen van uw riool is afhankelijk van de locatie van het probleem en de oorzaak ervan.

Wat we te bieden hebben

P.C. Honcoop & Zn. beschikt over volledig uitgeruste ontstoppingswagens met onder andere een hogedrukreiniger. Deze is inzetbaar bij verstoppingen van afvoeren en rioleringen op de begane grond. Gaat het om hoger geplaatste woningen of verstoppingen, dan wordt de elektrische freesmachine gebruikt om het riool of afvoeren te ontstoppen. Ook bij smallere afvoeren, zoals wastafel-, doucheput- of wasmachineafvoeren, kan er niet met hoge waterdruk gewerkt worden en wordt gebruik gemaakt van elektrische freesmachines.

Indien niet direct duidelijk is hoe de riolering loopt, kan detectieapparatuur worden ingezet. Het ontstoppen van riool en afvoeren wordt in veel gevallen vergemakkelijkt door camera inspectie.

Snel het riool ontstoppen, ook buiten kantooruren

Bij P.C. Honcoop & Zn. vinden we het belangrijk dat u goede en snelle service ontvangt. Wij sturen niet zomaar iemand bij u langs, maar iemand met vakkennis en jarenlange ervaring. Deze medewerker kan uw riool of afvoer snel ontstoppen. Hiermee houden we de kosten laag en beperken we de overlast. Onze nooddienst is ook in het weekend, in de avonduren en in de nacht snel ter plaatse om uw riool te ontstoppen.

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 55 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

Waar kunnen we u mee helpen

AannemerRioolreinigingLoodgieter