0252-62 16 60 info@pchoncoop.nl

badkamer renoveren

Snelle & professionele hulp

Renovatie van de badkamer in Hillegom, Heemstede, Hoofddorp of Lisse

Bent u toe aan een renovatie van de badkamer? P.C. Honcoop & Zn. is u graag van dienst in de regio Hillegom, Heemstede, Hoofddorp en Lisse. Na het uitvoerig bespreken van uw wensen, het maken van een kostenraming en een efficiƫnte tijdsplanning, bereiden wij de renovatie van de badkamer voor en voeren deze vakkundig voor u uit. Van tegelwerk tot leidingwerk tot het plaatsen van sanitair. Wij hebben voor iedere klus tijdens de renovatie van uw badkamer in de regio Hillegom, de juiste mensen in huis.

Samen naar het beste resultaat

P.C. Honcoop & Zn. is een professioneel aannemingsbedrijf. De renovatie van een badkamer in de regio Hillegom, Heemstede, Hoofddorp of Lisse wordt bij ons uitgevoerd door enkel vakkundige medewerkers. Is er toch bijzondere specialistische kennis vereist, dan schakelen wij de hulp in van een gekwalificeerde onderaannemer uit Hillegom of omstreken. Zo bent u verzekerd van een badkamer renovatie die tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd.

Keuken, toilet en badkamer renovaties in de regio Hillegom

Natuurlijk bent u bij ons niet alleen aan het juiste adres voor badkamer renovaties in de regio Hillegom, Heemstede, Hoofddorp en Lisse. De medewerkers van ons vakkundige aannemingsbedrijf voeren ook de renovatie van uw keuken of toilet graag voor u uit. Met plezier vernieuwen we de plafonds, ramen, deuren, kozijnen, houtwerk en het metselwerk in uw woning of bedrijfspand. Wij werken in de hele regio. Van Hillegom en Heemstede, tot Hoofddorp en Lisse.

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 60 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

    Waar kunnen we u mee helpen

    RioolreinigingLoodgieter