0252-62 16 60 info@pchoncoop.nl

Keuken renoveren

Snelle & professionele hulp

Renovatie van uw keuken in Hillegom, Heemstede, Hoofddorp of Lisse

U wilt de renovatie van uw keuken grondig aanpakken, maar hebt geen idee waar te beginnen? Schakel de hulp in van P.C. Honcoop & Zn. Wij beschikken over grote expertise op het gebied van keukenverbouwingen en -renovaties. Onze deskundige medewerkers kunnen leunen op meer dan 60 jaar aan ervaring en zetten graag de mogelijkheden voor u uiteen. De renovatie van uw keuken in de regio Hillegom, Heemstede, Hoofddorp en Lisse zal geheel naar wens worden uitgevoerd. Uw droomkeuken is dichterbij dan u denkt!

Uitstekende service

P.C. Honcoop & Zn. is een deskundig, betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. De renovatie van uw keuken zal met zo min mogelijk overlast worden uitgevoerd. Onze specialisten zijn in staat diverse soorten werkzaamheden zelf uit te voeren. Van tegelwerk tot leidingwerk, van het plaatsen van tegels tot het plaatsen van een keukenmeubel. De renovatie van uw keuken zal perfect worden uitgevoerd.

Keukenrenovaties en meer

Naast de renovatie van keukens in de regio Hillegom, Heemstede, Hoofddorp en Lisse is aannemingsbedrijf P.C. Honcoop & Zn. u op nog vele andere vlakken van dienst. Wij renoveren ook keukens, badkamers en toiletten en zijn een expert op het gebied van rioolreiniging en loodgieter werkzaamheden. Voor elke klus geldt, P.C. Honcoop & Zn. helpt!

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 60 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

    Waar kunnen we u mee helpen

    RioolreinigingLoodgieter