Bouwkundig onderhoud

Snelle & professionele hulp

Spoedklus?

0252 – 62 16 60

Bouwkundig onderhoud? Kies voor een specialist

Wie in de omgeving van Hillegom, Aalsmeer, Amstelveen of Lisse onderhoudswerkzaamheden aan woning of bedrijfspand wil laten uitvoeren, schakelt P.C. Honcoop & Zn. in. Wij beschikken over meer dan 55 jaar ervaring en hebben ons onder meer gespecialiseerd in bouwkundig onderhoud en renovatie van woningen en gebouwen. Het bouwkundig onderhoud wordt uitgevoerd door een vaste groep vakkundige werknemers die nauwkeurig en doeltreffend te werk gaan. Een goede service zal daarbij zeker niet ontbreken.

Onderhoud voor iedereen

P.C. Honcoop & Zn. levert klein- en grootschalig onderhoud aan bedrijven en particulieren. Bouwkundige onderhoudswerkzaamheden worden verricht in opdracht van onder andere woningcorporaties, particulieren en vve’s (verenigingen van eigenaren). Voor onderhoud van scholen, bedrijfspanden en woonhuizen kunt u altijd bij ons terecht. Wij hebben ervaring met leidingwerk, tegelwerk, stucwerk en dergelijke. Daarnaast plaatsen we graag nieuwe wanden, deuren of kozijnen voor onze opdrachtgevers.

Betrouwbaar bouwkundig onderhoud

Als aannemingsbedrijf met veel ervaring en vakkundige medewerkers kunnen we u bij veel bouwkundig onderhoud van dienst zijn. Wij werken met korte communicatielijnen en leveren hoge kwaliteit voor een acceptabele prijs. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 55 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

Waar kunnen we u mee helpen

AannemerRioolreinigingLoodgieter