Verbouwing zolder

Snelle & professionele hulp

Spoedklus?

0252 – 62 16 60

Verbouwing van de zolder

In veel huizen wordt de zolder enkel gebruikt als opslagruimte. Toch kent een zolder nog tal van andere mogelijkheden. Soms moet er dan wel het een en ander worden aangepast aan de ruimte. P.C. Honcoop & Zn. is u daarbij graag van dienst. Overweegt u de verbouwing van een zolder? Vraag ons gerust om advies op maat. Met onze jarenlange ervaring en kennis kunt u van ons gedegen advies verwachten. We denken graag met u mee en geven praktische oplossingen hoe u de verbouwing van de zolder naar wens kunt uitvoeren.

100% tevredenheidsgarantie

Indien de zolder nog nooit een echte doelbestemming heeft gehad, zal er bij een zolder verbouwing het nodige moeten worden aangepast. Een zeer goede reden om vakmensen in te schakelen. De medewerkers van P.C. Honcoop & Zn. ontfermen zich bij een verbouwing van de zolder onder andere over het plaatsen van nieuwe muren of de aanleg van leidingwerk. Voor al uw wensen hebben wij de mensen in huis.  

Uiteraard beperken we ons bij een verbouwing niet tot zolders alleen. Wij staan ook voor u klaar bij de verbouwing van de WC of een grondige verbouwing van uw woning. Wij beschikken over de mensen en machines om uw bestaande ruimte of woning helemaal naar wens te veranderen.

Ook voor bedrijfsverbouwingen

Verbouwingen aan zolders en andere ruimtes voeren wij niet alleen uit voor particulieren. Ook op de zakelijke markt is P.C. Honcoop & Zn. actief. Of u nu een nieuwe bedrijfskeuken wilt of uw kantoor of bedrijfspand wilt aanpakken, wij zijn u graag van dienst!

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 55 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

Waar kunnen we u mee helpen

AannemerRioolreinigingLoodgieter