De aannemer bij Hoofddorp

Aannemingsbedrijf

Aannemer P.C. Honcoop & Zn. is ook in Hoofddorp uitgegroeid tot een bekend bedrijf. Geen wonder; al ruim 55 jaar verzorgt ons bedrijf hier het bouwkundig onderhoud en de renovatie van zowel woningen als bedrijfspanden.

Met een vast team van gekwalificeerde vakmensen verrichten wij als aannemer (onderhouds)werkzaamheden van hoge kwaliteit, voor zowel particulieren als organisaties in Hoofddorp. Zo verzorgen wij klein- en grootschalig onderhoud aan woonhuizen, scholen, bedrijfspanden en panden van woningcorporaties en vve’s (verenigingen van eigenaren).

Prettige, hoogwaardige en voordelige service

Als aannemer bespreken wij graag uitvoerig uw wensen. Hierna stellen wij een heldere kostenraming en efficiënte tijdsplanning op, want een goede voorbereiding is het halve werk en dus een veel voordeligere rekening.

Door onze vakkundige voorbereiding en uitvoering garanderen wij zowel de hoogste kwaliteit als voordeligste prijs. En is er specialistische kennis vereist, dan schakelen wij een gekwalificeerd onderaannemer in. P.C. Honcoop & Zn. helpt u graag en dat merkt u.

Specialist in onderhoud, verbouwingen en renovaties

Met het professioneel onderhouden van uw pand in Hoofddorp behoudt u de waarde van uw eigendom. Vandaar dat wij veel mutatieonderhoud plegen voor particulieren en bedrijven.

Aannemer P.C. Honcoop & Zn. werkt met goed opgeleide onderhoudsmonteurs, timmerlieden en metselaars. Zij voeren bijvoorbeeld (reparatie-) stucwerk uit, maken deuren en ramen sluitend en vervangen beschadigde wandtegels en oppervlakten. Ook voeren wij alle werkzaamheden uit voor de badkamer, keuken en het toilet.

Waarom P.C. Honcoop?

  • Ruim 55 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Duidelijke prijsopgave
  • Prima prijs/kwaliteitverhouding

Stel uw vraag