Toilet renoveren

Snelle & professionele hulp

Spoedklus?

0252 – 62 16 60

Toilet renoveren, dat doen we graag

Bent u tevreden over uw woning, maar is het toilet wel aan vervanging toe? P.C. Honcoop & Zn. staat u graag bij tijdens het renoveren van uw toilet. Wij beschikken over meer dan 55 jaar aan ervaring en werken met professionele medewerkers. Het plaatsen van een nieuw toilet, het vervangen van een fonteinmeubel of het betegelen van de ruimte zijn zaken die wij met plezier voor u uitvoeren.

Een prachtig resultaat

Een toilet renoveren is maatwerk. U heeft namelijk eigen specifieke wensen die u graag terugziet in het geheel. P.C. Honcoop & Zn. is in staat de WC geheel naar wens te renoveren. Dit doen wij door voordat we beginnen uitvoerig met u te overleggen. Pas als u het met de plannen, de kostenraming en de tijdsplanning eens bent, gaan we aan het werk. Het renoveren van het toilet gebeurt goed en nauwkeurig, waarbij we zorg dragen voor zo min mogelijk overlast.

Meer dan alleen toiletten renoveren

Behalve bij toilet renovatie, kunt u ons ook inschakelen voor andere renovatieklussen. Wij vernieuwen netjes en snel uw ramen, deuren of kozijnen. Ook houtwerk en metselwerk wordt door ons vakkundig uitgevoerd. Precies zoals u wilt, exact zoals het hoort.

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 55 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

Waar kunnen we u mee helpen

AannemerRioolreinigingLoodgieter