Wij lossen uw verstopping in Hoofddorp op

Spoedservice bij verstopping in Hoofddorp
Een afvoer verstopt, rioolverstopping, ernstige stankoverlast of een volle septic tank: Dat zijn vervelende situaties die vragen om een snelle oplossing. Als het gaat om een verstopping van een riool of afvoer in Hoofddorp, dan staan de specialisten van P.C. Honcoop & Zn. BV klaar om u van dienst te zijn. Ons klantvriendelijke loodgietersbedrijf is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio. Heeft u snel een loodgieter nodig in Hoofddorp? Wij hebben klanten in nood in de hele Haarlemmermeer geholpen.

Snelle rioolservice voor Hoofddorp en omstreken
Voor het ontstoppen van riolering en afvoer beschikt P.C. Honcoop over verschillende machines. Met de hogedrukreinigingsinstallatie of elektrische freesmachine, die zich aan boord van de rioolservicewagens bevinden, worden de problemen opgelost. Urgente storingen worden doorgaans nog dezelfde dag verholpen door de 24-uur service! De afvoer en riolering worden geïnspecteerd met moderne camerasystemen. Blijkt dat er een reparatie of vernieuwing nodig is, dan kan dat ook door de experts van Honcoop worden uitgevoerd.

Beerput of septic tank laten legen
Het leegzuigen van een septische tank wordt gedaan met een moderne zuig-spuitwagen die ook ingezet kan worden voor het legen van vetafscheiders, straatkolken en volgelopen kelders. Van de werkzaamheden krijgt u een bewijsstuk dat u bij een mogelijke milieucontrole kunt overleggen. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij P.C. Honcoop als u benieuwd bent wat het kost om een septische tank te legen in Hoofddorp of Haarlemmermeer.