0252-62 16 60 info@pchoncoop.nl

Aannemer Heemstede

Snelle & professionele hulp

Uw deskundige aannemer uit de regio Heemstede

 

Op zoek naar een aannemer in Heemstede? Om uw woning of bedrijfspand eens grondig te renoveren of verbouwen? P.C. Honcoop helpt u graag. Wij zijn een deskundig aannemersbedrijf met meer dan 60 jaar aan ervaring en werken voor bedrijven en particulieren. Naast renovatie en verbouwingen voeren wij binnen ons aannemersbedrijf ook met regelmaat diverse onderhoudswerkzaamheden uit.

 

Iedereen tevreden

 

Wie in Heemstede kiest voor P.C. Honcoop is verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Na het uitvoerig bespreken van uw wensen, het maken van een kostenraming en een overzichtelijke tijdsplanning, bereiden onze medewerkers uw klus in Heemstede voor. De medewerkers zijn stuk voor stuk vakkundig en hanteren een directe aanpak. Bij ons weet u niet alleen dat het goed gebeurt, het gebeurt ook zo snel mogelijk.

P.C. Honcoop is hét aannemersbedrijf uit de regio Heemstede en is onder andere thuis in het plaatsen van deuren, wanden en kozijnen. Daarnaast zijn we ervaren in metselwerk, stucwerk, leidingwerk en tegelwerk.

 

De aannemer voor Heemstede en omgeving

 

Wilt u gebruikmaken van de diensten van deze ervaren aannemer uit de omgeving van Heemstede? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan u graag bij met een goede service en deskundig advies.

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 60 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

    Waar kunnen we u mee helpen

    AannemerRioolreinigingLoodgieter