0252-62 16 60 info@pchoncoop.nl

Aannemer Heemstede

Snelle & professionele hulp

Loodgieter in Heemstede: professioneel en snel

Een borrelende afvoer, een verstopt toilet of een lekkage in huis of op de zaak? P.C. Honcoop helpt u graag. Wij zijn een onafhankelijk en professioneel loodgietersbedrijf nabij Heemstede met een grote expertise in rioolreiniging. Onze professionele loodgieters gaan met volledig uitgeruste ontstoppingswagens ieder rioolprobleem te lijf. Zij weten exact hoe er gehandeld moet worden in specifieke situaties en hanteren een directe aanpak. Wie kiest voor ons loodgietersbedrijf nabij Heemstede is verzekerd van de snelle oplossing en uitstekend vakwerk.

Ervaren en deskundig

P.C. Honcoop is geen nieuwe speler op de markt. Wij kunnen leunen op meer dan 60 jaar aan ervaring en bedienen zowel de zakelijke, als de particuliere markt in Heemstede en omstreken. Omdat we goed begrijpen dat rioolproblemen in veel gevallen niet lang kunnen wachten, komen onze loodgieters meestal snel langs in Heemstede voor een grondige rioolreiniging of inspectie. Bij spoedeisende problemen wordt uw riool wanneer mogelijk nog dezelfde dag gereinigd.

Loodgieters nooddienst: altijd bereikbaar

Ook buiten kantoortijden kan een loodgieter noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld bij een verstopt toilet in Heemstede. De speciale rioolreiniging nooddienst van P.C. Honcoop staat dan voor u klaar. Zij zijn in het weekend en ’s nachts goed bereikbaar vanuit Heemstede voor vakkundig loodgieterswerk voor een acceptabele prijs.

Waarom kiezen voor P.C. HONCOOP?

  • Ruim 55 jaar vakmanschap
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Korte communicatielijnen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Contact

    Waar kunnen we u mee helpen

    AannemerRioolreinigingLoodgieter